Simone Meijering

Met jarenlange ervaring in de zorg als praktijkopleidster en begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), heb ik mijn ware passie gevonden in het werken met paarden.

Wat maakt mij uniek als paardencoach? Mijn geduld speelt hierbij een grote rol. Ik begrijp dat groei en verandering tijd vergen. Daarnaast is mijn empathisch vermogen een belangrijke eigenschap. Ik voel mee met de emoties en uitdagingen van mijn cliënten en creëer een veilige omgeving waarin ze kunnen groeien.

Met mijn achtergrond in de zorg en mijn liefde voor paarden, combineer ik het beste van beide werelden. Paarden zijn gevoelige en intuïtieve wezens die een krachtige rol spelen in het coachingsproces.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de kracht van paarden te ontdekken en jou te helpen bij het bereiken van persoonlijke transformatie.

Wat kenmerkt mij? Mijn geduld, mijn inlevingsvermogen en oprechte interesse in de individuele mens.

Diana van Eldik

Als trotse eigenaresse van Stal ‘t Nijland verwelkom ik je graag op deze landelijke locatie, bij de prachtige Linge. Met meer dan dertig jaar ervaring in de paardensector en een brede achtergrond als financieel administratief medewerkster, combineer ik mijn liefde voor paarden met mijn expertise uit het bedrijfsleven.

Wat maakt mij uniek? Ik bezit een objectieve en realistische kijk op het leven. Mijn doortastendheid stelt mij in staat om net dat extra duwtje in de rug te geven, op het juiste moment en met de juiste intensiteit.

Op Stal ‘t Nijland hechten we veel waarde aan respect, vertrouwen en een positieve instelling. Deze waardes dragen bij aan het creëren van een veilige omgeving waarin jij alle ruimte krijgt om je te kunnen ontwikkelen.

Wat kenmerkt mij? Ik heb een objectieve, realistische kijk op het leven. Door mijn doortastendheid ben ik in staat net dat duwtje in de rug te geven.