Re-integratiebureau met als specialisatie paardencoaching

Onze dienstverlening op het vlak van re-integratie is erop gericht om mensen eerst weer in balans te krijgen. Onze visie is dat iedere cliënt eerst in balans moet zijn voordat hij/zij iets kan gaan doen. Vanuit deze balans gaan we zoeken naar waar je passie ligt. Daarbij spelen werk- en levenservaring een belangrijke rol. De meest ideale vorm van werken is die waarbij je “jezelf kwijt kunt”. Werkomgeving kan hierin heel erg belangrijk zijn en tegelijkertijd je zelf voorzien in je eigen levensonderhoud. Zingeving en toekomstperspectief ervaren is iets waar de meeste mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar op zoek zijn.

Wij zijn er met name voor mensen met bijvoorbeeld een Ziektewet, WIA WAO of Wajong-uitkering. Kenmerkend voor onze aanpak is doelgericht, oog en oor voor de behoefte van onze cliënten en gericht op een duurzaam herstel. Caprilli Coaching & Training is in het bezit van het blik op Werk Keurmerk.

Sinds 2009 heeft Caprilli Coaching & Training ervaring met re-integratietrajecten in opdracht van het UWV.

Als onderaannemer en seniorcoach van Caprilli Coaching & Training verzorg ik (Simone) met specialisatie paardencoaching alle beschikbare re-integratietrajecten van het UWV in de regio Arnhem, Nijmegen, Ede en Tiel. Als onderaannemer en seniorcoach werk ik vanuit onze eigen locatie in Opheusden.

Via de volgende link vind je meer informatie over de diverse trajecten die er zijn en hoe je je zelf kunt aanmelden, kijk hiervoor op www.caprillicoaching.nl

Uiteraard mag je ook direct contact met mij opnemen, door een mailtje te sturen naar simone@caprillicoaching.nl of bel mij op nummer: +316 23796069.

Voor jou als cliënt van het UWV , zijn er geen kosten aan verbonden.