Wees altijd een eersteklas versie van jezelf, in plaats van een tweederangs versie van een ander

Simone Meijering

Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee zonen. Ik heb jarenlang met veel plezier binnen de zorg gewerkt als praktijk­opleidster en ben tevens werkzaam geweest binnen de doelgroep NAH (niet aangeboren hersenletsel). Van kinds af aan heb ik liefde voor paarden wat onder andere heeft geresulteerd in het behalen van mijn instructeursdiploma. Wat kenmerkt mij? Mijn geduld, mijn inlevings­vermogen en op­rechte interesse in de individu­ele mens.

Wat kenmerkt mij? Mijn geduld, mijn inlevingsvermogen en oprechte interesse in de individuele mens.

Diana van Eldik

Ik ben eigenaresse van Stal ’t Nijland en woon op deze rustige locatie vlakbij de Linge waar ik als gediplomeerd instructrice pony- en paard-rijlessen verzorg. Ik ben al ruim dertig jaar actief in de paardensector en daarnaast heb ik als financieel administratief medewerkster een brede ervaring binnen het bedrijfsleven. Wat kenmerkt mij? Ik heb een objectieve, realistische kijk op het leven. Door mijn doortastendheid ben ik in staat net dat duwtje in de rug te geven.

Wat kenmerkt mij? Ik heb een objectieve, realistische kijk op het leven. Door mijn doortastendheid ben ik in staat net dat duwtje in de rug te geven.

Simone en Diana

Simone en Diana, twee verschillende karakters die elkaar aanvullen. Samen delen ze één hele mooie passie…. Het werken met paarden! Als paardencoach ondersteunen we je dichter bij je gevoel te komen en helpen we graag bij het herstel van je persoonlijke balans. De door ons gevolgde opleidingen paardencoach en paardencoach voor kindercoach zijn erkend als kortberoepsonderwijs door het CRKBO en tevens geaccrediteerd door de NOBCO. Daarnaast heeft de opleiding het keurmerk Blik op Werk. Door ons te blijven ontwikkelen maken we gebruik van terugkomdagen en verdiepingsblokken.